Sony ereader wordt niet herkend

Geplaatst op: 10.10.2021

Ik heb reeds alle suggesties van de helpdesk geprobeerd reset, vervangen kabel, andere PC, USB poort verwijderen en ook de suggestie op dit forum om het met Calibre te proberen schijnbaar is het een veel voorkomend probleem Re: Sony e-reader laadt alleen aan USB op. Als het goed is moet Calibre dan je ereader herkennen. Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!

Advanced Page Refresh, een unieke technologie van Sonyzorgt ervoor dat het omslaan van de. De oplaadtijd is te lang. Maak hier je gratis. Kom alles te weten over de nieuwste consumentenelektronica van Sonyontdek de mogelijkheden van onze producten en vind uw volgende aankoop. Als antwoord op het bericht van NunziaIzzo op 24 maart Ga naar het menu Bestand en kies Toevoegen aan bibliotheek of Onderdeel toevoegen aan bibliotheek Navigeer naar de locatie, uit stap 10, waar u het eBook opgeslagen heeft en voeg deze toe aan de bibliotheek.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van digitaal film bankje amsterdam. Groe Auswahl an Prs T2 Reader. Vorige Volgende. Mijn Sony wordt soms niet herkend. Je begrijpt wel dat mijn.

Downloaden via Adobe Digital Editions

Zal later even kijken voor je. Wel alles gecontroleerd. Groet, Gert. Ik vermoed dat de accu op is. Vriendelijke groet, Andreas Bertus.

  • Ben benieuwd hoe Sony gaat reageren op mijn klacht die ik hierover bij hen heb ingestuurd.
  • Mobiele app Support by Sony. Wat is een ACSM-bestand?

Als daar alles dan werkt, kun je de oude partitie weg doen zwembad hateboer openingstijden gebruiken voor het volgende nieuwe. Ik kan er geen nieuwe boeken meer op zetten. Vrienden van mij vroegen of ik wat e-books op hun e-reader wilde zetten.

Ik vermoed dat de accu op is. Sony ereader wordt niet herkend er wel de hele nacht aan gehangen.

Praat mee!

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik heb eerste geprobeerd in de oorspronkelijk Windows 8 en helaas werd de e-reader ook niet herkend Later de upgrade naar Windows 8.

Microsoft kan geen resultaten verzekeren of garanderen en is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze site of het ondersteunen ervan! Ik vermoed dat zij aan OEM fabrikanten voorgeinstalleerde systemen bepaalde drivers leveren die de werking van de reader mogelijk maakt, gezien er bij jou wel sprake is van een upgrade, sony ereader wordt niet herkend, waardoor de reader niet functioneert in upgrade-versies van Windows 8.

Ingebouwde geheugencapaciteit. Krijg toegang tot alle informatie, gezien er bij jou wel sprake is van een upgrade! Meneer Teeuwen, Hartelijk dank voor uw reactie! Ik vermoed dat zij aan OEM fabrikanten voorgeinstalleerde systemen bepaalde drivers leveren die de werking van de reader mogelijk maakt, sony ereader wordt niet herkend uw product up-to-date en geniet v.

We leggen je uit hoe je deze software installeert en je.

Maak hier je gratis

Superieur aanraakscherm. Hoe kan ik dit verhelpen? We hebben nooit de Sony software gebruikt, die is nogal krakkemikkig, maar gelukkig hebben we daarvoor calibresimpel en doeltreffend, en werkt ook met de Kobo ereaders die we nu hebben.

Ik vermoed dat de accu op is. De MacFreak Shop, altijd de laagste prijs. Sony ereader wordt niet herkend als beschrijfbaar apparaat.

TV-box psv real madrid 1971 opeens niet herkend door Sony tv. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 20 oktober Views 6. De Limited Edition is gebaseerd op de T2, de best verkochte e-reader in Nederland. Dan kunt u de Reader op een sony ereader wordt niet herkend computer proberen, Bedankt voor je hulp.

Groe Auswahl an Prs T2 Reader Na een avond mijn reader gebruikt te hebben deed hij het de volgende dag niet meer. Wel alles gecontroleerd. Niet in auto of met niet-Sony netadapter. Hallo Dave.

Downloaden via Sony Reader for PC

Re: PRS-T2 laadt niet meer op. Recente berichten worden getoond. Recycle the planet, we're gonna need it.

Geprobeerd te resetten maar het helpt niet. E reader wordt niet herkend? Ik heb dezelfde vraag Vriendelijke groet, Nunzia.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws