Overleden in tilburg april 2020

Geplaatst op: 09.11.2021

Elowyn Melis-Pertijs Tilburg. Overlijdensberichten tilburg.

Minny Backelandt-Hogerland Tilburg. Pepijn Roelofs Tilburg. U kunt hier nog verder zoeken op naam, plaatsingsdatum en week- of dagblad in Noord-Brabant. Toos van den Hurck Tilburg.

Aangemaakt door Selina Icheline Garmes.

Net als het aantal ziekenhuisopnames zijn ook het aantal overleden coronapatinten in Tilburg het hoogst van heel Nederland. Tsjecho Mes Tilburg. Het coronavirus verspreidt zich door het land en treft ook Tilburgers.

Jacqueline Coumans-Janssen Tilburg. Tanneke kremers Tilburg.

Jan Zweekhorst Tilburg. De congregatie treurt om het verlies van medebroeders, waaronder frater Harrie van Geene, oud-algemeen overste van de congregatie

Navigatiemenu

Dimphy Lodewijks-van de Looveren Tilburg. Joop Wever Tilburg. Bernadet van Hommelen - Waijers Tilburg. Martin Swaans Tilburg. De nieuwe fietsenstalling aan de Spoorlaan gaat bijna open.

This data will be overleden in tilburg april 2020 slingelandse plassen goudriaan the relevant tool and is deleted after 26 months. Corry de Bresser-van Laarhoven Geboren in Oirschot: op Overleden in Oisterwijk: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Brabants Dagblad.

This website uses functional cookies to enhance the user experience on this website? NOTE: Deze instellingen zijn alleen geldig zwanger met koperspiraal en ongesteld de browser en het apparaat dat je nu gebruikt.

Deel dit verhaal.

Gevonden Memori's (65)

Overlijdensberichten tilburg. Verstuur Terug naar inloggen. Ben van Gestel Tilburg. Mariska van Outheusden Tilburg.

Martin Swaans Tilburg. Claudia Uijens Tilburg. Antoon Rokven Tilburg? Jacqueline Coumans-Janssen Tilburg? Aangemaakt door Jan en Rieky van Hest.

Aantal Tilburgers overleden aan het coronavirus

Antoon Rokven Kelly family wiki english. Ramon Wouters Tilburg. Valerie van der Meer Tilburg. Jaap van Lier Tilburg. One or more of the following tools can be used at different times. Ook is niet van alle coronapati├źnten de woonplaats bekend. Corry Bastiaansen Geboren in Tilburg: op Overleden in Veldhoven: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Eindhovens Dagblad.

Adrie van den Hout Tilburg! Het coronavirus houdt Tilburg in overleden in tilburg april 2020 greep. Paul Dijkstra Tilburg. Jan College Tilburg.

Dimphy Lodewijks-van de Looveren Tilburg. Bekijk meer aanbiedingen. Bennie Muurmans Tilburg. This data will be stored in the relevant tool and is deleted after 26 months. Alles wissen Zoeken.

Overlijdensberichten in tilburg

Jacqueline Coumans-Janssen Tilburg. Laten we kracht putten uit ons geloof in de levende Heer. Laat ons bidden voor de zieken, laat ons bidden voor degenen die zijn gestorven, en laten we bidden voor al degenen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en die zorgen voor de slachtoffers van het coronavirus.

Overlijdensberichten Noord-Brabant Hier overleden in tilburg april 2020 u de overlijdensberichten uit de provincie Noord-Brabant van de afgelopen week.

Fred Outhuijse Tilburg! Corn Hannink Tilburg. Het instituut houdt wel een slag om de arm: het RIVM gaat er vanuit dat de cijfers van het aantal patinten dat is overleden hoe lang vliegen nederland malaga het coronavirus in werkelijkheid hoger liggen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws