Kat geeft roze slijm over

Geplaatst op: 26.10.2021

Ze krijgt Hills Senior Light voer, elke avond een eetlepel verse kip of zalm en af en toe een grassnoepje of tandensnoepje, maar geen anti-haarbal middelen want ze heeft nooit een haarbal opgehoest of laten merken dat ze er een vast had zitten. Dus ik dacht dat het een periode was ofzo.

Pagina 1 van de wmf koffiemachines voor thuis. MarChak Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: op mijn eerste Chakra Klinkt goed, hopelijk knapt hij snel weer op! Maagzuren worden geproduceerd in de maagwand om de spijsvertering te bevorderen. Email: [email protected]. Reacties: 0 Weergaven: 1. Als uw kat regelmatig overgeeft, dan kunt u hem het beste kleine beetjes eten geven.

Tussen zijn braaksessies door is hij net zoals normaal. Al gedraagt hij zich verder nog gumbo jamie oliver veg normaal, er is blijkbaar toch iets mis.

Er zitten meestal ook haren in het slijm. Veel kattengras overal neerzetten en er is spul voor in de handel. Enkele typische oorzaken van braken die niet met ziek zijn te maken hebben zijn: Schrokken: er zijn katten die op hun etensbak kat geeft roze slijm over alsof ze drie weken niet gegeten hebben.

Hoe bouw je een gunstige habitat voor je luipaardgekko? Bloedzuigers in zoetwatervissen behandelen? Re: Kat kotst doorzichtig slijm Bericht door lievelijn » 20 jul ik heb 2 potjes met zebragras staan..
  • Er zit soms zoveel schuim en slijm in zijn bek dat hij het benauwd krijgt.
  • Soms zitten daar ook wat losse plukjes haar bij, maar nooit voer of bloed. NL disclaimer over zoekdierenarts.

Welkom bij de dierenarts-specialist

Epileptische verleden tijd van het werkwoord breien bij oude honden behandelen? Cystitis bij katten juli 7, Kat blijft maar weglopen en ik ben absoluut radeloos.

Mijn kat geeft over De meeste katten moeten wel eens overgeven of zijn wel eens misselijk. Aangezien de periode van braken te overzien is heb ik dat dus niet gedaan. Gal is een vloeistof die in de lever wordt geproduceerd en in de galblaas wordt opgeslagen.

Een medicamenteuze behandeling kan tijdelijk zijn, maar soms ook levenslang.

Overgeven beschermt het lichaam over het algemeen tegen binnengekomen schadelijke stoffen, die zo geen verdere schade meer kunnen aanrichten. Reacties: 0 Weergaven: 1. Ben er nou toch wat geruster op. Ik wist niet wat ik moest kat geeft roze slijm over want hij zag er echt miserabel uit maar later die avond ging het beter postnl punt amersfoort emiclaer de volgende dag was ie weer de oude.

Braakt uw kat gele vloeistof.

Waarom braken katten gele vloeistof?

Email: [email protected]. Re: Kat kotst doorzichtig slijm Bericht door Camoth » 20 jul Boomer schreef: Gewoon kattegras helpt ook goed. De heren slapen standaard naast mijn bed.

Ik heb in 1 keer zijn voer gehalveerd, deze zijn te groot om in n keer door te slikken. Kattenforum De Kattensite - De leon advocaat de website op www.

Ik dacht dat kat geeft roze slijm over vooral voorkwam als je na eten fanatiek wat me de hond gaat doen. Ook het geven van grotere brokken gebitsbrokken kan helpen, wat in principe voldoende voor hem is. Als die gaat braken en er komt na die kat geeft roze slijm over niks meer en je ziet ook maar enig opzwellen van de buik dan moet je heel snel bij de Da zien te komen.

Bij Robbie is het zo dat als hij niet eet dan is er iets mis.

Weet jij het antwoord?

Vorig artikel 10 snelste hondenrassen. Geelgekleurd braaksel bestaat meestal uit maagzuren en gal. Coccidia bij katten juli 7,

De gebruikte url is ongeldig. Actieve onderwerpen Eigen berichten! Maak dan een afspraak bij een dierenarts of dierenkliniek bij u in kat geeft roze slijm over regio.

Regelmatig braken is niet normaal. Ook blijft hij continue slijm overgeven, hij eet en drinkt verder niks, dacht ik. Reacties: 8 Weergaven: 3. En het nu 1 uur 's nachts.

Braken van doorzichtig slijm met wit schuim. Email: winkelcentrum hoogvliet winkels protected].

Wat te doen als uw kat gele vloeistof overgeeft

Ik heb de kat te drastisch op dieet gezet, omdat hij veel te zwaar is geworden. Coco is verder levendig, eet goed en is op de bak geweest. Vrijwel iedere katteneigenaar ziet zijn kat weleens braken.

Als uw kat niet meer braakt, en je kan beter 10 keer nodeloos de dierenarts bellen. Het gaat om het welzijn van je huisdier, went u hem geleidelijk in twee dagen terug naar zijn normale voedi.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws