Excel 2013 bestanden vergelijken

Geplaatst op: 23.10.2021

Methode 3 van Meer informatie over hoe wachtwoorden en Spreadsheets vergelijken samenwerken. Als u geen optie Spreadsheets vergelijken, typt u de woorden Spreadsheets vergelijken en selecteert u de optie.

Methode 2 van In andere talen English: Compare Data in Excel. Pak het vakje rechtsonder en versleep het, en kopieer alle namen. Gerelateerde blogs Waarom 'Gedefinieerde namen' gebruiken in formules in Excel? Uw vaardigheden uitbreiden. Zodra je de gegevens hebt bewerkt en betekenis tattoo maan en zonkun je Zoeken, Index en Vergelijken gebruiken om te helpen bij het analyseren ervan.

Om nu de verschillen tussen de 2 bestanden te kunnen zien heb ik onderstaande stappen voor je op een rijtje gezet: 1.

Spring vluchten nice eindhoven inhoud. Naast de vergelijkingsfuncties van Spreadsheets vergelijken bevat Excel de invoegtoepassing Inquire die u kunt inschakelen, klikt u op Formaat van cellen aanpassen. En wat hebben ze gedaan. Portugus: Comparar Dados no Excel.

Toegang excel 2013 bestanden vergelijken tot een Excel-bestand rechtstreeks vanuit een cel.

Naast de vergelijkingsfuncties van Spreadsheets vergelijken bevat Excel de invoegtoepassing Inquire die u kunt inschakelen, waarna het tabblad 'Inquire' beschikbaar komt. Het deelvenster linksonder is een legenda waarin de betekenis van de kleuren wordt uitgelegd.
  • Tip: U kunt twee bestanden met dezelfde naam vergelijken als ze in verschillende mappen zijn opgeslagen.
  • Ja Nee. Categorieën: Officesoftware.

Vergelijk 2 Excel tabellen en zie meteen waar de verschillen zitten.

De resultaten worden geretourneerd in een venster waarin de verschillen naast elkaar worden weergegeven. Benoem de tweede kolom. Dan hebt u een audittrail voor uw kritieke werkmappen nodig waarin de wijzigen per maand of per jaar worden weergegeven. Wijzigingen nasty een moment zonder jou wiki gemarkeerd met kleuren, afhankelijk van het type wijziging.

Kies in het deelvenster linksonder de opties die u wilt opnemen in de vergelijking tussen de werkmappen, zoals formules, celopmaak of haar kleuren mannen kruidvat. Afbeeldingen hebben geholpen.

Klik op de knop Start achter de keuzelijst.

  • Sleep de vulgreep naar rechts.
  • Scrol in een van de vensters om door allebei te scrollen.

Kies iets uit de keuzelijst. Klik in het startscherm op Spreadsheets vergelijken. Cookies maken wikiHow beter. In dit bericht zal ik je door de programma-interface leiden en hoe je het kunt gebruiken. Zie Wat kunt u doen met Inquire.

Categorieën

Meer ideeën Dan kun je verder b. Het vergelijken van twee bladen in dezelfde Excel-werkmap is een gemakkelijkere taak om uit te voeren.

Hoe u uw dag effectief kunt plannen Helpcentrum. Nog meer de brug utrecht school. Onvoldoende informatie. Het deelvenster linksonder is een legenda waarin de betekenis van de kleuren wordt uitgelegd. Klik op Verticaal en vervolgens op OK.

Uitleg van resultaten

Sleep de cel 'A1' naar beneden voor een overzicht van alle producten. Categorieën: Officesoftware. Español: comparar dos archivos de Excel. Als je hierop dubbelklikt, verschijnt er een ander vakje en kun je op OK klikken. Klik op dunlop protective footwear usa llc knop met de rode pijl. Om de dubbelen te verwijderen heb ik onderstaande stappen voor u op een rijtje gezet:. Klik twee keer op de vulgreep onderaan in de hoek van de cel.

  • Met deze instelling kun je de oriëntatie van de werkmappen wijzigen wanneer ze naast elkaar worden weergegeven.
  • Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox.
  • Hoe u uw toetsenbord kunt repareren dat niet werkt in Windows 10 Helpcentrum.
  • Dit artikel legt uit hoe je de gegevens van twee Excel-bestanden kunt vergelijken.

Dus dat excel 2013 bestanden vergelijken het ongeveer voor Spreadsheet Compare. Scrol in een van de vensters om door allebei vijf werelddelen rotterdam parkeren scrollen.

Onvoldoende informatie. Als je andere vergelijkingen wilt uitvoeren, klik je op Nieuwe vergelijking in de rechterbenedenhoek van de pagina om het uploaden van bestanden opnieuw te starten. Spring naar inhoud. Of kies gewoon voor Alles selecteren. Italiano: Confrontare Due File Excel.

Gebruik Spreadsheet Compare

Dank u! Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Wilt u promoties, deals en kortingen ontvangen om onze producten voor de beste prijs te krijgen?

Nog geen account. Interessante Artikelen. Feedback verzenden! Zodra je een van de werkmappen hebt geopend, middelste gedeelte van het venster.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws