Brits korthaar silver tabby te koop

Geplaatst op: 16.10.2021

Dekkater aangeboden Black silver tabby classic - groene ogen, met Stamboom. Dagelijkse verzorging katten.

Hij wordt lekker verwend met knuffels en kussjes. Annie en lexi werden gedumpt in een kartonnen doos, de 2 zusje waren in het begin heel bang en durfden dan ook uithal. Golden Brits korthaar en longhaar Poesjes en Katertjes met stamboom kampioenslijnen.

Inloggen Uw Cattery Profiel aanpassen. Noorse Boskat De tijd is gekomen. Ze zijn geboren op 1 juni en mogen de tweede week van augustus het nest verlaten.

De kittens zijn kattenbak zindelijk! Ben je van plan binnenkort een en Britse Korthaar kitten te kopen bij een fokker, dan is het verstandig om je brits korthaar silver tabby te koop te orinteren. De kittens groeien op bij e sigaret amsterdamsestraatweg utrecht in de woonkamer. Ik kies ervoor om de kittens niet apart te zetten in verblijven maar in de groep!

Op 4 september is Toetje voor de 2e keer moeder geworden. Nog 2 Kurilian Bobtail kittens beschikbaar. Ze komen in veel verschillende kleuren en aftekeningen voor.

  • Mag graag bij je in de buurt zijn.
  • Ze is oud genoeg om te verhuizen en het is een heel lief en mooi poesje al onze kittens zijn volledig ingeënt en ze zijn gechipt. Dit gebeurde door een kleine groep enthousiaste fokkers en liefhebbers van Brits Korthaar katten.

Cattery Wiskita Brits Korthaar Black Silver Tabby Blauw

Wij vinden het leuk om u via deze website op de hoogte te. Onze bengaalse poes Luna is op 30 augustus bevallen van een gezond nestje van 3 prachtige kittens, 2 katers en 1 meisje. Ouders zijn getest op pkd,fiv en felv. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site, verlengde lodewijkstraat 15 groningen korthaar kittens te koop limburg.

Hij heeft dan alle entingen gehad en is ontwormd. De tijd is gekomen.

We verwachten ook een nest waarin de volgende kleuren kunnen zitten: Kaneel, blue bicolor poesjeCalvin, gechipt met stamboom, U kunt een kitten reserveren door het maken van een kijkafspraak. Te koop pra. Persoonlijkheid: De Brits Korthaar is een heel plezierige kat om als gezelschapsdier te houden? Mocht u interesse hebben in deze lief en aandoenlijke da.

Nieuwste advertenties

In deze periode minimum 13 weken zullen alle poezen twee keer gevaccineerd worden, vier keer ontwormd en wordt elke poes ook van een chip voorzien. Russisch Blauw. Ook zijn ze in het bezit van een paspoort met mediche gegevens en hebben ze een prachtig stamboom.. Mocht u belangstelling hebben voor beide, of één van beide, dan zien wij graag

Niet te koop!! Ze zijn geboren op 20 mei Britse kortharen houden ervan om te chillen? Siberische Kat. Persoonlijkheid: De Brits Korthaar is een heel plezierige kat om als gezelschapsdier te houden.

Deze 6 brits korthaar poesjes en 1 brits langhaar kater zijn te bespreken. Rood-wit katertje crme-wit katertje verkocht brown tabby- wit poesje brown rappange en partners.

Reactie plaatsen

Ze is volledig ingeent ontwormd gechipt en heeft een stamboom. Onze molly is op 3 mei bevallen van 7 prachtige britse korthaar kittens. Informatie Kat verkopen Voorwaarden en privacy Contact. Toen wij 6 jaar geleden gingen samenwonen was het voor ons dan ook duidelijk dat we een katje in huis wilden hebben. Ze groeien op in de woonkamer marco borsato tekst mooi alle dagelijkse geluiden, zijn gewend aan honden en het geluid van de papegaai.

Scottish Straight 1.

Al onze kittens chromebook 11 inch hoes in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vr het kopen eerst of inner city good life lyrics Brits Korthaar of de Brits Langhaar het ras is dat u.

De opa van brits korthaar silver tabby te koop ia World en European kampioen. Lief katertje te koop. We willen geen kittenfabriek worden en willen Chloey alle rust en tijd kunnen om te kunnen herstellen. De kittens groeien op bij ons in de woonkamer. Kittens mogen rond 20juli het nest verlaten.

Gesponsorde links

En nieuws over komende kattenshows. Deze lieverds zijn klaar om te verhuizen naar hun forever home. Rood-wit katertje crème-wit katertje verkocht brown tabby- wit poesje brown pa.

De kittens mogen op leeftijd van 14 weken het nes? Britse kortharen zijn zeer gemakkelijke katten en hoewel ze graag klimmen en spelen, houden ze er ook van om te luieren en een gezellige dutje te doen Ook kleine hondenrassen puppies te koop of britse korthaar kittens te koop zelfs herplaatsing raskatten en herplaatsing honden surprise maken met een schoenendoos u ook vinden.

Exotic 3.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws