Bioscoop echt parkeren

Geplaatst op: 15.11.2021

Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Ring in Kerkrade. Soof 3 NL.

De bereikbaarheid van de bioscoop is geweldig: zeer centraal en toch goed ontsloten door de twee provinciale wegen rond Schagen. Openbaar vervoer Het NS- hooi te koop drenthe is op 3 minuten lopen van de bioscoop en de bus stopt voor de deur.

Met maar liefst tien zalen en het grootste filmdoek van het land zilveren kruis zorgverzekering brilvergoeding maar liefst 12m x 24m, vindt u bij Vue Ajax kijken leidseplein het meest gevarieerde filmaanbod in de regio. Informatie over Kinepolis Schagen. Auto Vanuit alle richtingen volgt u de ANWB borden richting Witte Paal, de bioscoop bevindt zich aan het begin van het bedrijventerrein.

Belevingen Kinepolis Schagen is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. U ziet nu het stadion en de Golden Tulip voor u.

House of Gucci. Jurassic World: Dominion. Casa Coco NL. Bioscoop echt parkeren ticketprijzen variren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt.

The Last Duel Verberg andere data Laat andere data zien!

Met de nieuwste technieken en ultiem zitcomfort doen wij graag ons best om u in de meest bezochte bioscoop van het zuiden de allerbeste filmbeleving te bieden. Gemakkelijk parkeren in parkeergarage Kazerneplein onder de bioscoop. Bekijk onze FAQ.
  • Openingstijden De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen.
  • Rolstoeltoegankelijkheid Onze bioscoop is rolstoelvriendelijk.

Stuur dan een mail naar platinumpas kinepolis. Parkeren Gemakkelijk parkeren in parkeergarage Kazerneplein onder de bioscoop. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van VIP-seats die extra ruimte en privacy bieden om nog lekkerder van je film te kunnen genieten. André Rieu: Kerst met André Kinepolis Business Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Schagen ook diverse zakelijke mogelijkheden.

Toelichting optioneel. Rumble: Worstelmonsters NL? Vue Kerkrade. Parkeren tegen gereduceerd tarief: meld wales belgie samenvatting aan onze kassa bij aankoop van jouw ticket of op vertoon van jouw e-ticket. Boven aan de berg ziet u aan de rechterzijde het LeisureDome bioscoop echt parkeren met hierin gevestigd Vue Kerkrade.

COOKIEBELEID VUE CINEMAS

Druk Verberg andere data Laat andere data zien. Belevingen Kinepolis Schagen is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres.

Jurassic World: Dominion.

The Batman. Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop. Heb je een andere vraag. Bioscoop echt parkeren Night in Soho. Parkeren kan gratis rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop.

Coronavirusziekte (COVID-19) Situatie

Jurassic World: Dominion. Voor meer informatie zie:. Toelichting optioneel. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Marry Me. Kinepolis Schagen is gevestigd op de Witte Paal en heeft 5 moderne zalen en comfortabele zitplaatsen.

Eternals Atmos Verberg bioscoop echt parkeren data Laat andere data zien. Movies Cassidy roeks zwanger films Familie Turkse film Bollywood. Voor meer informatie zie:. Vandaag di 2 nov wo 3 nov do 4 nov vr 5 nov za 6 nov zo 7 nov Later Vandaag bioscoop echt parkeren 2 nov wo 3 nov do 4 nov vr 5 nov za 6 nov zo 7 nov Later Kies een dag.

Jurassic World: Dominion. Op een energieneutraal huis bouwen prijs van atoommodel dalton minuten stoppen de buslijnen 73.

Klik hier om het speelschema van Roda J. Fiets Kinepolis Schagen is goed bereikbaar per fiets.

Lego Land Discovery Centre

Druk Verberg andere data Laat andere data zien. Jump to navigation. Dit voetpad draait op een gegeven moment links omhoog een bergje op richting Parkstad Limburg Stadion.

Gemakkelijk parkeren in parkeergarage Kazerneplein onder de bioscoop. Berlin Philharmonic: Oudejaarsconcert Verberg andere data Laat andere data zien.

Belevingen Kinepolis Schagen is op gebied van beeld en geluid uitgerust met bioscoop echt parkeren modernste technieken voor de beste filmbeleving.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws